Werken bij ons?

Open Vacatures
Elektro Systems is een allround installatiebedrijf met enthousiaste en kundige experts. Door onze jarenlange elektrotechnische ervaringen en continu vernieuwende en duurzame oplossingen, leveren wij betrouwbare, veilige installaties van kwaliteit.

In 2012 startte Elektro Systems als een familiebedrijf. En dat familiegevoel hebben we gehouden. Kom je bij ons werken? Dan staan we voor je klaar. Om jou meer te leren en om van jou te leren. We zoeken nieuwsgierige collega’s die weten wat doorpakken is.
Elektro Systems: ook als je nog niets weet van elektrotechniek In de elektrotechniek is veel werk. Maar niet iedereen komt direct op het idee om in ons vakgebied aan de slag te gaan. En dat terwijl er zoveel interessante dingen gebeuren!

Misschien ben je bang dat je niet de juiste opleiding hebt? Bij Elektro Systems kijken we naar je kwaliteiten en je motivatie. Die papieren? Daar kan je aan werken. Natuurlijk helpen we je daarbij. Met een 1 of 2 jarige opleiding en een ervaren mentor krijg je snel door hoe alles werkt.

Zoeken we jou?
Vast wel! Bij Elektro Systems werken we niet met vaste functies. We kijken waar je goed in bent en welk werk jij het best bij ons kan doen.

Zoek je werk? Neem dan contact met ons op. Een motivatiebrief is niet nodig. Bel of stuur een Whatsapp naar Nabil ( 06 28882402)

Geen technische uitdaging ingewikkeld of gek genoeg voor jou? Dan hebben wij de baan voor jou! ga samen met ons voor een duurzame impact!

+/- 50 woorden  (40)

+/- 20 woorden

tekst 65 woorden +/-

tekst komt nog bij die 65

tekst 65 woorden +/-

tekst hoort bij de 65